Sophie Dusautoir i Joan Reyne s’imposen a la 3 fronteres

Sophie Dusautoir i Joan Reyne s’imposen a la 3 fronteres

18/04/2021, 13:04 / 0 comentari(s)

La veterana Sophie Dusautoir i el corredor de la FEDME, Joan Reyne, es van imposar a la cursa individual 3 fronteres.

La 4a edició de la competició va estar marcada per la meteorologia adversa, que no va impedir que desenes d’esquiadors prenguessin la sortida al sector de Grau-Roig de Grandvalira.

Les fortes ràfegues de vent, però, van obligar l’organització a canviar el recorregut per a fer-lo més segur.

 

Sophie Dusautoir: camí dels mundials

La Sophie (ECOA), va entrar a meta amb un temps d’1h12:17.24, 12 minuts per davant la 2a classificada, la corredora de l’ECOA, Michelle Lodge. La tercera fèmina més ràpida va ser Pilar Quesada, del SEC.

La guanyadora de la prova afronta els mundials d’esquí de muntanya que començaran el proper 23 de febrer a Itàlia en bona forma, on hi prendrà part com a membre de l’equip nacional andorrà.

 

Joan Reyne i David Albós, lluiten fins a la meta per la victòria

Els 2 primers classificats van entrar amb tan sols 12 segons de diferència.

En Joan i en David van tenir una aferrissada lliuta pel 1r lloc del podi fins a la mateixa línia d’arribada.

Les 3 pujades que es van realitzar en el circuit marcat dins el bosc, van viure persecucions i avançaments entre els 2 primers classificats, cosa que va fer que el guanyador es decidís en els últims metres.

Albós, membre de l’equip nacional d’esquí de muntanya, també prepara els campionats del món de Transcavallo amb l’objectiu posat en millorar en cursa individual tant en posició con en % respecte el 1r classificat.

Després de la cursa d’ahir, la classificació de la Hotel Piolets Park& Spa Copa d’Andorra d’esquí de muntanya té com a líders Martí Lázaro i Patty Gutiérrez.

La propera cursa serà el 5 de març, amb la cursa per equips “Grandvalira Skimo 6”, que tindrà sortida a Naturlandia i arribada a Grau-Roig i on els equips estaran formats per 2 o 3 membres.

 

Planter, en forma

La gran tasca dels clubs nacionals en el foment de l’esquí de muntanya està donant els seus fruits.

Joves esportistes com Andrea Sinfreu, compten les seves participacions en curses nacionals i internacionals per victòries.

En infantils, Ares Torra (FEEC) i Oriol Olm (SEC) van ser els vencedors de la categoria més jove.

Els cadets més ràpids van ser Andrea Sinfreu (SEC) i Marcel Prat (ECPCGR).

En júniors, on no va haver-hi representació femenina, el més ràpid va ser l’esquiador de l’equip nacional Sergi Casabella (SEC).

 

Resultats de la cursa


 

 

General Copa d'Andorra