David Pérez puja al podi a la Copa de França

David Pérez puja al podi a la Copa de França

18/04/2021, 13:04 / 0 comentari(s)

Avui diumenge 12 de febrer, s’ha disputat la individual puntuable per a la Copa de França a Dévoluy (Haute Alps).

 

Podi molt disputat

L’esquiador de la Federació andorrana de muntanyisme, el júnior David Pérez, ha entrat en 2a posició a la cursa individual de Superdévoluy, però una penalització (pas tècnic sense assegurar-se a l’anclatge) l’ha fet acabar en 3r lloc de la seva categoria i 9è de la general.

En declaracions en acabar la cursa, en David es mostrava molt satisfet pel resultat, sobretot per “les magnífiques sensacions que he tingut, les cames m’anaven soles. Ha estat una gran cursa, on he estat entre els 3 primers durant tot el recorregut”.

La cursa tenia un desnivell de 1.700m de desnivell positiu (D+), amb 7 pujades i 7 baixades, amb condicions de neu canviants degut a les precipitacions amb sorra de les últimes hores, cosa que feia fàcil poder caure.

En David ha arriscat al màxim, entrant a meta just darrera del 2n classificat en la Copa del Món disputada a Andorra, la Font Blanca, i 3r a la de Cambre d’Aze, Thibault Anselmet, membre de l’equip nacional francès.

En David ha lluitat la 2a posició des del primer minut amb Julien Michelon, qui finalment li ha arrabassat aquest lloc degut a la penalització rebuda.